Utvalgte vinter varer 2017-12-01T17:51:35+00:00

Utvalgte vinter varer

Med våre vintersko kan du trygt møte vinteren.

I vår del av verden kan vinteren by på en rekke utfordringer. Våre vintersko bidrar til å gjøre noen av utfordringene lettere ved å sørge for et tryggere grep på vinterglatte underlag. Enten du er «ute på tur» eller går gatelangs i byen vil våre produkter med ArticGrip og M Select ™ WARM holde deg varm på føttene og sørge for at du ikke sklir.

Fotturer:

MOAB FST ICE + THERMO, CAPRA GLACIAL ICE + MID WTPF og Thermo Adventure Ice + -modellene er alle utstyrt med Vibram ArcticGrip, som gir deg et utmerket grep på våt is. Perfekte når du er ute på tur om vinteren.

Winter Walking
Dame

Winter Walking
Man

Urban:

Enten du vil være stilfull med Aurora 6 ICE + WTPF eller du må tråkke deg vei gjennom snøen med THERMO VORTEX 6 “WTPF på vei til kontoret, våre modeller forener et stilig design med komfort og trygghet.

Urban Winter
Dame

ActicGrip:

Møt det tøffeste vinterføret med OVERLOOK 6 ICE + WTPF og MOAB FST Thermo Ice + og hold føttene varme og tørre. Den nyeste teknologien fra Merrell og Vibram gir deg et godt grep selv under ekstreme forhold.

Arctic Grip
Dame

Merrell vintersko

Det finnes vintersko, og det finnes vintersko fra Merrell. Forskjellen er at våre vintersko er laget for å takle vinteren og det tøffe klimaet som følger med. Kombinasjonen av unike teknologier som Vibram ArcticGrip, fantastisk komfort og vanntette egenskaper gjør at du får en sko som ikke bare tar deg fra A til B, men også sørger for at du er tørr, varm og med et unikt grep. Med M-Select ™ WARM, M-Select ™ DRY og M-Select ™ FRESH holder du ikke bare føttene varme og tørre, men også fri for dårlig lukt.

Du trenger ikke fryse for å se bra ut, våre vintersko har, i tillegg til de ovennevnte funksjonene, også stilig design og er laget for å bli brukt hver dag

GET YOUR EMAIL UPDATES

Join our lovely newsletter for useful tips and techniques, recent articles and upcoming events.
And don’t miss out on the monthly giveaway for our subscribers!
Email address
Secure and Spam free...